tedu

TED Üniversitesi ve Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) tarafından ortaklaşa yürütülen Dijital Oyun Geliştirme Sertifika Programları, Yazılım ve Tasarım olarak iki dalda olmak üzere TED Üniversitesi Kampüsünde verilmektedir. Programımız, Dijital Oyun Tasarımı alanında sektörün ihtiyacını karşılayacak insan kaynağını sağlamayı amaçlamaktadır. Programımız 6 ayrı modülde tamamlanmaktadır. Bu modüllerimiz “Oyun Tasarımı”, “Unity ile Oyun Programlama”, “Sanal Gerçeklik ve Kullanıcı Tecrübesi”, “Modelleme ve Grafik Tasarım” ve “Ses” derslerini içermektedir. Proje modülünde ise takımlar halinde proje gerçekleştirecek olan katılımcılar, aynı zamanda “Hukuki Konular ve Monetizasyon” ve “İşkur İşbaşı Eğitim Programı” ile ilgili seminerlere de katılacaklardır. Program sonunda başarılı bulunanların, İŞKUR tarafından yürütülen “İşbaşı Eğitim Programı”na katılımları, ve TOGED bünyesinde bulunan saygın şirketlerden birinde çalışma yada staj yapma olanağı yakalamaları daha önceki senelerde olduğu gibi bu dönem de mümkün olacaktır. TEDÜ SEM – TOGED ortaklığında ve İŞKUR desteğinde yürüteceğimiz programlarımız, YÖK’e bağlı bir vakıf üniversitesi olan TED Üniversitesi ve TOGED tarafından sertifikalandırılacaktır. Her biri konusunda uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimler haftasonları 10.30-15.30 saatleri arasında TED Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecektir.

Online kayıt işlemleri için sem.tedu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.